Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Herentalse traiteur Wim Boeckx trakteert z'n klanten op gratis drank en dj op Oudjaar

Wim Boeckx
De 52-jarige Herentalse traiteur Wim Boeckx van Solimami beleeft bijzondere tijden. Met de feestdagen en de naderende jaarwisseling heeft hij extra personeel ingezet.
 
“Na de drukke kerstdagen zijn we nu volop bezig met de vele barbecues, koude en warme buffetten, fondues, gourmets, steengrillen en desserts voor te bereiden voor oudejaarsavond en nieuwjaarsdag.
 
Om ervoor te zorgen dat het afhalen op zondag soepel verloopt, zijn we op de laatste dag van het jaar geopend van 9 tot 16 uur.
 
Hierdoor kunnen we alle klanten rustig ontvangen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de wachttijden verminderen. We steken een tandje bij, want tussen 10 en 14 uur verrassen we iedereen die langskomt met gratis drank, terwijl allround-dj Kurt Frederickx zorgt voor extra sfeer en ambiance.
 
Voor ons is het inderdaad een toffe manier om alle mensen waarvoor ons team de afgelopen dagen druk in de weer was te bedanken voor hun vertrouwen. Met een drankje en aangepaste feestmuziek brengen we iedereen ‘overdekt’ in de juiste stemming voor een fantastische jaarwisseling.
 
De komende uren moeten we nog stevig doorwerken, want we zitten met een record aan bestellingen. De blije gezichten tijdens de afhalingen, maar ook de complimenten die we krijgen zoals de afgelopen dagen, nemen we dankbaar in ontvangst. Voor ons en onze medewerkers zijn dat extra motivaties om in het nieuwe jaar verder te knallen,” besluit Wim Boeckx enthousiast.

Sint-Jobsstraat 164, Herentals, België

Wim Boeckx

Deel dit artikel